אכילת ציפס שהיה בחוץ בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

21/11/2023 | 16:08 | מאת: נועה

היי קארין אני שבוע 17 רציתי לשאול אם זה בסדר שאכלתי ציפס שהיה בערך שלוש שעות- שלוש שעות וחצי מחוץ למקרר? בהתחלה לא חיממתי אותו רק אחר כל נזכרתי לחמם זה בסדר אבל הזמן שהוא היה בחוץ או שלא?

נשמע לי בסדר.

21/11/2023 | 16:56 | מאת: נועה

גם זה שלא חיממתי בהתחלה זה בסדר או שלא?

מה הכוונה? זה מתפוח אדמה שאת הכנת ואכלת קר?

21/11/2023 | 17:39 | מאת: נועה

כאילו זה אריזה של ציפס קנוייה מהסופר מוקפאת ואז טיגנתי אותה ועד שיצא לי לאכול עברו כבר שלוש שעות אפילו שלוש שעות וחצי ואז אכלתי את זה בהתחלה קר אחרי שהתקרר ובסוף אחר כך חיממתי לי עוד כמה אז כאילו את הצ'יפס שלא חיממתי ושהתקרר זה בסדר שאכלתי ככה או שלא?

מנהל פורום תזונה בהריון