יוגורט לא מפוסטר🥺 אני חוששת

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

21/11/2023 | 12:43 | מאת: הדס

קניתי מהסופר בקבוק קטן מהמקרר משקה יוגורט עם מלון ותות של yoplait ברכיבים יש יוגורט ו שומן/ חלב מלון ותות מבושלים זה בסדר בתוספת חיידקים שמבחינתי זה מעולה אבל לא כתוב שזה מפוסטר🥺 בהריון שבוע 10 ואני מאוד חוששת אני תמיד מסתכלת על מעדנים ומוצרים ופה שתיתי ותוך כדי הסתקרנתי וראיתי שלא כתוב כלום יכול להיות נזק חלילה? איך ניתן לבדוק אם בכלל? תודה מראש 🙏🌸

זה חייב ליהיות מפוסטר. כל מה שנמכר בסופר בקופסא סגורה מפוסטר.

מנהל פורום תזונה בהריון