אכילת טבעות בצל בתנור בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

20/11/2023 | 15:30 | מאת: גל

שלום אני בהריון שבוע 17 הכנתי טבעות בצל בתנור ורשום בהוראות בין 10-12 דקות לשים בתנור ואפילו השארתי את זה 20 דקות והרגשתי כאילו כמה מהם לא היו עשויים טוב לפי הרשימת רכיבים אם במידה והם באמת לא היו עשויים היטב יש לי ממה לדאוג? רכיבים: בצל (48%), פירורי לחם (מכיל גלוטן), שמן סויה, מים, חלבון מהצומח (סויה), קמח חיטה, שבבי תפוחי אדמה, עמילן תפוחי אדמה, עמילן מעובד (E1404),‏ מתחלבים (E460II)),‏ ‏,)E407,E412( מייצבים מלח, סוכרים, חומרי טעם וריח, צבע מאכל (תמצית פפריקה).

20/11/2023 | 15:33 | מאת: גל

ועוד משהו ברכיבים רשום שעלול להכיל ביצים אמנם זה סימן לאלרגניים אבל אם נגיד ובטעות במפעל עשו איזה טעות וזה הכיל ביצים יש ממה לחשוש אם זה לא היה עשוי טוב?

נשמע שזה בסדר שמת יותר זמן מהוראות היצרן. מניחה שזה רכות של הבצל..

מנהל פורום תזונה בהריון