אפיית תפוחי אדמה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

20/11/2023 | 13:30 | מאת: קרן

היי קארין הכנתי תפוחי אדמה ושטפתי אותם לפני כמובן ואז חתכתי אותם לרצועות ואפילו השרתי אותם במים חמים במשך חצי שעה בערך ואז החלטתי לחתוך לרצועות יותר דקות ממה שחתכתי קודם לכן ושמתי אותם בתנור זה שלא שטפתי אותם שוב אחרי שחתכתי לרצועות יותר דקות זה בסדר או שעשיתי טעות ושהייתי צריכה שוב לשטוף אותם שוב אחרי שחתכתי ממש מפחדת מטוקסופלזמה כי אין לי נוגדנים בכלל

לא נשמע בעיתי בכלל.

20/11/2023 | 16:42 | מאת: קרן

ועוד שאלה הוצאתי את התפוחי אדמה בתנור ואז עד שישבתי לאכול הם נהיו קרים כבר זה בסדר אם אכלתי אותם ככה בלי לחמם אותם שוב או שזה לא טוב?

זה בסדר.

מנהל פורום תזונה בהריון