מיץ תפוחים שעבר לו התאריך

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

15/11/2023 | 21:12 | מאת: לינוי

היי קארין אני יודעת שאני אשמה ועשיתי טעות פשוט לא האמנתי שיכולים למכור דברים שעבר להם התאריך במכולת אז ככה אני ב"ה בהריון שבוע 16 שתיתי עכשיו מיץ תפוחים מפוסטר לפחות של פרימור שקניתי מהמכולת פתאום תוך כדי שאני שותה אני שמה לב שעבר לזה התאריך מלפני 4 ימים ואני עכשיו ממש בלחץ ובסרטים לגבי העובר זה בקבוק קטן של 400 מ"ל ושתיתי ממנו כבר כמעט חצי אוף אני ממש מרגישה אשמה שיצאתי ככה חסרת אחריות ושסמכתי על המקום אני ממש בלחץ ודואגת ממש יש לי ממה לחשוש?

אני מציעה קודם כל לא ליהיות בלחץ כי זה לא תורם. תעקבי בימים הקרובים אם מתפתחים תסמינים כמו הקאות שלשולים כאבי בטן התכווצויות חום ובמידה וכן גשי להיבדק.

מנהל פורום תזונה בהריון