האם חששות מוצדקים……./

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

15/11/2023 | 13:05 | מאת: גיא

שלום וברכה, אתמול החלפתי סוללות ישנות בשלט. אשתי בהריון מתקדם וביקשה ממני לשטוף ידיים אך לא שטפתי כי הייתי עסוק.לאחר מכן הלכתי להכין קציצות משמע נגעתי בעיסה עם הידיים. אשתי החליטה שהיא חוששת לאכול כי לפני כן הידיים שלי נגעו בסוללות הישנות. האם יש צדק בחששותיה? תודה

את האמת קשה לי לענות על השאלה. אני לא יודעת אם היה בסוללה איזשהו גורם בעייתי. בכלל יתכן והיו גם עוד חיידקים בידיים לא שטופות מעבר לעניין הסוללה. בכל מקרה הבשר מניחה עבר בישול יסודי אז מניחה שהכל בסדר.

מנהל פורום תזונה בהריון