אכילת המון לחמים בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

11/11/2023 | 22:50 | מאת: קרן

היי קארין אני שבוע 16 ב"ה ואכלתי היום 2 פיתות בערב וגם 2 לחמניות של שבת בצהריים הכמות לחמים הזאת ביום אחד יכולה לעשות חלילה נזק לעובר?

יום אחד שאכלת כמות גדולה של פחמימה לא עושה נזק לעובר. כן חשוב לפזר נכון את כמות הפחמימות על פני היום ולבחור פחמימות טובות: דגנים מלאים וללא סוכר פשוט כמו כוסמין או שיפון מלא, שיבולת שועל , קטניות , קינואה וכו.

12/11/2023 | 09:29 | מאת: קרן

האמת שכל יום אני אוכלת 2 פיתות והבעיה שזה מקמח רגיל לא כוסמין משנכנסתי להריון כוסמין עושה לי בחילה ולא מסוגלת להתקרב לזה אז כמות של שתי פיתות ביום גם יכולה להזיק אני האמת התכוונתי למקרה אתמול שזה היה בכלל מוגזם אבל רציתי לשאול גם לגבי זה אם זה עוד נחשב בסדר או שעדיף להימנע לאכול פעמיים ביום את זה?

אין בעיה לאכול 2 פיתות ביום.

מנהל פורום תזונה בהריון