גרירי חומוס בהריון שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

10/11/2023 | 18:56 | מאת: בר

היי קארין, רוצה להכין אורז עם גרגירי חומוס: 2 שאלות בנוגע לגרגירי חומוס. 1. האם מותר גרגירי חומוס בהריון והאם נחשב כבריא בהריון? 2. מה יותר מומלץ בריאותית להכין גרגירי חומוס מקופסת שימורים, משקית קפואה שכתוב ״מבושל מוקפא״ או שקית של סוגת?

מותר גרגירי חומוס שמכינים בבית. ואכן נחשב מזון בריא מכיל חלבון וסיבים תזונתיים. עדיף את השקית היבשה או הקפואה. שימורים מכילים נתרן בכמות גבוהה.

11/11/2023 | 11:49 | מאת: קארין

תודה רבה האם הערכים התזונתיים של שקית קפואה שכתוב עליה ״מבושל ומוקפא״ יש בה פחות ערכים תזונתיים מאשר שקית יבשה?

11/11/2023 | 19:46 | מאת: בר

האם הערכים התזונתיים של שקית קפואה שכתוב עליה ״מבושל ומוקפא״ יש בה פחות ערכים תזונתיים מאשר שקית יבשה?

היבש מכיל יותר חלבון. אהל סנפרוסט הקפוא נותן מענה טוב מספיק.

מנהל פורום תזונה בהריון