פיטנס עשבי תיבול בלחץ

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

10/11/2023 | 17:18 | מאת: ליה

היי קארין קצת בלחץ כי אוכלת מלא מהחטיף הזה ואני מבינה שזה מכיל עשבי תיבול ולא מומלץ. אני שבוע 26 מרכיבים:קמח תירס מלא (36%), שמן חמניות, קמח אורז (13%9, קמח חיטה המכיל גלוטן (12%), קמח שיבולת שועל (גלוטן 9%), סוכר, סובין חיטה (2%), מלח, תבלינים, ירקות מיובשים (עגבניה ועלי פטרוזיליה), תמצית שמרים, שמרים מיובשים, תמציות תבלינים (אורגנו, בזיליקום), שן זית ולימון מיובש מה דעתך???

ברמת העיקרון מומלץ להמעיט בפטרוזיליה. מניחה שהכנות בחטיף אינה גבוהה אז יכולה מדי פעם לאכול .

מנהל פורום תזונה בהריון