אכילת דג פילה מושט בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

10/11/2023 | 09:14 | מאת: רותי

שלום וברכה אני בהריון שבוע 16 ורציתי לשאול אחותי השרתה דג פילה מושט במשך שעתיים וחצי בחוץ האם מותר לאכול אותו או שעדיף להימנע כי זה נראה לי המון זמן ואני מפחדת לאכול ואם במידה וזה לא תקין עד כמה זמן אפשר להשרות דג פילה מושט שיהיה בטוח לאכילה ?

10/11/2023 | 09:37 | מאת: דנה

הרבה זמן הכי טוב להשרות במקרר כי טוענים שאם שמים בחוץ, זה מביא ליותר חיידקים. מחד שני, במקרר יכול לקחת שעות.

השקתה אותו קפוא עד להפשרה? אם כן מרגע ההפשרה לבדל במיידית ושיהיה עשוי היטב.

מנהל פורום תזונה בהריון