אכילת טחינה שמחוץ למקרר בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

10/11/2023 | 09:12 | מאת: נעומי

היי קארין אני שבוע 15+4 ואכלתי במשך כמה שבועות את אותה טחינה גולמית ואז הבנתי שאומרים חלק שצריך לאחסן אותה במקרר כדי שלא תתקלקל ועכשיו אמנם לא רשום את זה על האריזה רשום רק לשמור במקום קריר ויבש אז רציתי לשאול שתוך כמה זמן לדעתך צריך לצרוך טחינה פתוחה שלא שמים במקרר?

אני מציעה להסתכל על הוראות היצרן הרשומות על האריזה.

10/11/2023 | 11:50 | מאת: נעומי

אז זהו שלא רשום תוך כמה זמן לצרוך מהפתיחה לגבי האחסון רשום במקום קריר ויבש

לא יודעת לענות לך בוודאות , להבא תשמרי פשוט במקרר לאחר הפתיחה. את יכולה גם לפנות לשירות לקוחות של היצרן והם יידעו הכי טוב לענות .

מנהל פורום תזונה בהריון