אכילת פסטה לא עשויה טוב

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

09/11/2023 | 17:00 | מאת: פז

היי אני בהריון שבוע 15+3 ואכלתי פסטה שלא הייתה עשוייה כל כך כשהתחלתי לאכול היא הייתה בסדר וכשהמשכתי לאכול גיליתי שהיא לא עשוייה בכמה מקומות ומהר הוצאתי את זה מהפה אם כבר אכלתי מזה זה עלול להזיק חס וחלילה לעובר דואגת ממש

09/11/2023 | 17:06 | מאת: פז

המרכיבים הם: קמח סמולינה מחיטת דורום (מכיל גלוטן), מים וגם בנוסף אני יודעת שזה סימן לאלרגנים ליתר ביטחון רשום שזה עלול להכיל ביצים אז אם במידה וזה בא במגע של משהו עם ביצים ובפסטה היה ביצים כי זה היה נגוע בזה אז יש ממה לחשוש אני דואגת ממש

לא נשמע שיש יותר מדי סיבה לדאגה . אם את חוששת גשי להיבדק.

עלול להכיל זה אלרגנים. לא נשמע מדאיג.

09/11/2023 | 17:37 | מאת: פז

איך אפשר לבדוק את זה לפי אולטרסאונד או שיש דרך אחרת?

אני לא חושבת שיש סיבה להילחץ. אם מתפתחים סימנים כמו כאבי בטן הקאות שלשולים התכווצויות חום אז תגשי להיבדק.

מנהל פורום תזונה בהריון