הכנת קציצות טונה בשמן זית

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

08/11/2023 | 16:00 | מאת: קארין

היי, במתכון רשום להשתמש ב-2 קופסאות טונה בשמן זית ולסנן את הטונה, לשמור את השמן ואז להשתמש בו בהמשך. אני לא מעוניינת להשתמש בשמן ומעדיפה להוסיף שמם זית חדש. האם מותר לערבב בין 2 סוגי שמני זית שונים? הטונה הרי תהיה ספוגה מהשמן שבקופסת שימורים. האם יש עדיפות לטונה במים? שאלה נוספת, אכלתי מהסיר קצת פסטה בעמידה במזלג. מיד לאחר מכן הרגשתי שהאוכל לא ככ התעכל ונשאר תקוע. מבינה שזה לא הכי בריא לאכול בעמידה אבל רציתי לדעת האם חלילה יכול לגרום לנזק בהריון?

עדיף באמת לטגן בשמן חדש. אין בעיה בערבוב השמנים. אין סכנה באכילה בעמידה.

מנהל פורום תזונה בהריון