פטריות שיטאקה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

07/11/2023 | 09:25 | מאת: עינבל

היי, האם מותר פטריות שיטאקה בהריון? ומוצר שמכיל אותן כנראה בכמות לא גדולה? רכיבים: בשר עוף (31%), קמח חיטה (גלוטן), ירקות (20%) (כרוב, גזר, בצל ירוק), מים, רוטב פטריות {מים, רוטב סויה [מלח, מים, פולי סויה, קמח חיטה (גלוטן)], תמצית פטריות שיטאקה, סוכר, סירופ גלוקוז, מלח, עמילן מעובד (E1422), מחזק טעם (גלוטומט), חומר משמר (E211), חומרי טעם וריח}, שמן צמחי (סויה, שמן שומשום), מלח שולחן, סוכר לבן, תבלינים בנוסף, האם מותר עלי באק צ׳וי/פאקצ׳וי? לא מצאתי המון מידע באינטרנט אבל ממה שראיתי מאוד בריא ומכיל הרבה נוגדי חימצון וסיבים. תודה

07/11/2023 | 09:29 | מאת: עינבל

בנוסף לגבי אצות ואקמה מיובשות? ואצות נורי של סושי, שממה שמכירה מותר? מבשלת בעיקר אוכל אסייאתי אין לגביו ולגבי המוצרי םהאלו המון מידע על הריון ברשת🙏

מותר כל מה שששאלת.

מנהל פורום תזונה בהריון