חימום פיצה במיקרוגל בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

06/11/2023 | 19:35 | מאת: גאיה

היי קארין חיממתי פיצה מוכנה במיקרוגל למשך חצי דקה ופחדתי לחמם עם נייר סופג שלא יידבק הנייר לפיצה אז חיממתי אותה בלי כלום הכנסתי אותה ככה למיקרוגל בלי כלום מתחת ואכלתי ואחרי שכבראכלתי אמרתי שאולי עשיתי טעות ושזה לא היה מספיק הגייני לחמם ככה יש לי ממה לחשוש חס וחלילה אם במידה והמיקרוגל לא היה מספיק נקי או שזה בסדר?

06/11/2023 | 19:37 | מאת: גאיה

כאילו זה לא שהייתה על הצלחת לכלוכים השאלה אם זה לא היה מספיק נקי כמו שנדרש

לא הבנתי מה לא נקי? זה מיקרוגל בבית שלך לא? לא חושבת שיש חשש כאן.

06/11/2023 | 19:59 | מאת: גאיה

כן מיקרוגל בבית שלי אבל אני מפחדת שלא יצטברו חיידקים או לכלוכים על הצלחת של המיקרוגל שיכולים לעבור נגיד לתחתית של הפיצה אז חשבתי שאולי עלול להיות מסוכן אם זה לא היה עד כדי כך נקי כמו שזב נגיד מסוכן לאכול במקומות בחוץ שלא שומרים מספיק על הגיינה

יש שאריות אוכל ישן על הצלחת של המיקרו? אם לא אז לא רואה בעיה.

06/11/2023 | 20:28 | מאת: גאיה

אז זהו הוא היה נראלי נקי ואז אחרי שהבנתי שאולי עשיתי טעות בדקתי את המיקרוגל וראיתי שהיה קצת לכלוכים ואני לא יודעת כבר אולי אם זה מהפיצה שחיממתי או שהיו לפני ולא שמתי לב אם את חושבת שיש סיבה לחשוש מה את מציעה לי לעשות אני שבוע 15 ללכת להיבדק אולי או לעקוב אחרי תסמינים

תעקבי אחרי תסמינים . לא נראה שיש פה סיבה ממשית לדאגה.

מנהל פורום תזונה בהריון