ציר עוף מוכן בתבשיל ביתי

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

05/11/2023 | 21:33 | מאת: נעם

האם מותר להשתמש בתבשיל בציר עוף שמגיע מוכן ומכיל מרווה? הבנתי שאסור מרווה בתה נגיד אבל לא בטוחה לגבי כמות קטנה בתוך מוצר כזה? רכיבים: מים מסוננים, ציר עוף (19%)(מים, עוף (מתרנגולת חופש), בצל, גזר וסלרי), מלח, בצל טרי, חומץ, גזר טרי, סוכר, עמילן תירס, חומרי טעם, סלרי טרי, פקטין, מרווה טרייה, צבע: קרמל, מייצב: גומי קסנטן, תבלינים

לא מומלץ מרווה בהריון .

06/11/2023 | 08:49 | מאת: נעם

תודה על התשובה! אשמח לברר לגבי תיר עוף אחר אם ככה, אין בו מרווה ולא ראיתי משהו לא בסדר (אולי סלרי?) רכיבים: מלח, שמנים צמחיים, עמילנים, מחזקי טעם (מונוסודיום גלוטמט, E635), מלטודקסטרין, אבקת בשר עוף, בצל מיובש, חומרי טעם וריח (מכילים סלרי וביצים), שמרים, כורכום

מנהל פורום תזונה בהריון