יוגורטים עם חלבון האם מותר?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

05/11/2023 | 15:42 | מאת: קרן

היי, האם יכולה לאכול yoplait go המכיל 20 גרם חלבון גביע מתוכם (13.6 גרם חלבוי מי גבינה, 6.4 גרם קזאין), חלב, רכיבי חלב (47%), אבקת חלב, ודנונה פרו וניל המכיל חלב מפוסטר, מים, סוכר, חומרי טעם ויח, מייצב (לוקוט-ביוגאם), מווסת חומציות ((חומצת לימון), חיידקי יוגורט האם יש בעיה עם החיידקים שביוגורט? כמה פעמים בשבוע ניתן לצרוך? שואלת כי הורדתי את הבשר

05/11/2023 | 16:01 | מאת: קרן

בנוסף, יש לי מעי רגיז. אם היוגורטים יכולים להחמיר אותו?

ניתן לצרוך , עדיפות ליוגורט הטבעי ולא הממותק. אין בעיה על בסיס יומי כחלק מתזונה מגוונת ומאוזנת .

מנהל פורום תזונה בהריון