האם טונה משימורים בטוחה לאכילה??

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

05/11/2023 | 14:20 | מאת: יעל

היי, אני בהריון ואוכלת 3 פעמים בשבוע טונה ריו. היום אכלתי אבל היו בטונה חלקים אדומים חומים שמזכירים דם אותם השתדלתי לא לאכול אבל יכול להיות שפספסתי כמה. רציתי לשאול אם במידה ומדובר על חלקים נאים, האם חומרי השימור הורסים את החיידקים?? אני בלחץ תודה

לא חושבת שבקופסאת טונה אמורים ליהיות חלקים נאים. כמובן שאין לאכול דג נא בהריון. יכול ליהיות גוונים לדג וזה בסדר. אם את חוששת מאיזושהי סיבה תמיד יכולה ללכת להיבדק.

מנהל פורום תזונה בהריון