שאלות לגבי בשר במקרר בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

05/11/2023 | 13:36 | מאת: ליהי

היי קארין רציתי לשאול מספר שאלות 1) אם נגיד אני מפשירה בשר במקרר כמה זמן מותר שהוא יהיה במקרר כי מחוץ למקרר אני יודעת שאסור להפשיר כי מצטברים חיידקים אז כמה זמן רצוי להפשיר אותו במקרר כאילו הכוונה אם מותר שהוא יהיה מהלילה במקרר ואז יום למחרת בצהריים להכין איתו משהו או שעדיף רק בבוקר לשים אותו במקרר 2) האם מותר לקנות בשר טחון טרי ולהכין אותו באותו היום או שעדיף בהריון לקנות רק בשר טחון קפוא

כשקונה בשר טרי צריך להכי מיידית או להקפיא מיידית. מרגע ההפשרה במקרר- עד 24 שעות יש להכין את הבשר.

מנהל פורום תזונה בהריון