מים מירליים בהריון מבקבוק פלסטיק

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

01/11/2023 | 21:18 | מאת: נגה

היי טרימסטר שני. התמי 4 התקלקל וכרגע האופציה זה מים מהברז או מים מינרליים מבקבוק פלסטיק. אנינחוששת מהבקבוק פלסטיק כי קראתי שהוא חשוף ימים שלמים לחום ופולט חומרים רעילים. האם עדיף מים מהברז? פשוט הטעם לא טעים לי אבל מצד שני חוששת

אין בעיה עם מים מהברז ומים מינרלים בהריון. פשוט לא להשאיר בקבוקים פלסטיק ימים שלמים בשמש ואז לשתות מהם, למשל כמו ברכב.

02/11/2023 | 08:00 | מאת: נגה

אוקי אבל כשקונה בחנות אין לי דרך לוודא כמה זמן הבקבוקים שכבו בשמש

תפעילי שיקול דעת כמה את מחמירה. מים מינרלים בישראל בטוחים לצריכה בהריון.

מנהל פורום תזונה בהריון