שאלה ספציפית בנוגע להריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

01/11/2023 | 20:38 | מאת: קרן

לאחרונה אני שותה סודה ומים עם הרבה קרח, ולאחרונה שמתי לב שבנוזל של המים יש חתיכות לבנות אחרי שהקרח מפשיר. התעלמתי כי חשבתי שזה בגלל הקרח אבל עכשיו שמתי לב שזה חתיכות כנראה של לכלוך או פלסטיק שמגיע מהתבנית פלסטיק שאיתה מכינים את הקוביות קרח. אציין שבחודש האחרון השתמשתי מלא בקרח, ועכשיו אני חוששת. האם יש מקום לדאגה שיכול להיגרם נזק? מה את ממליצה לעשות? עשיתי אתמול סקירה מוקדמת שהייתה תקינה אבל חוששת שיכול להגרם נזק.

01/11/2023 | 20:42 | מאת: קרן

אציין שזה לא אבנית כי אני שמה מים לא מהברז אלא מבקבוקי מים של נביעות

אם את אחרי סקירה והכל תקין לא רואה סיבה לדאגה. תחליפי את מגש קוביות בקרח.

מנהל פורום תזונה בהריון