שאלה בנוגע לשינצלים מוכנים במקפיא

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

01/11/2023 | 13:59 | מאת: אורית

2 שאלות בנוגע לשינצלים של עוף טוב: 1.כתוב בהוראות: לחמם בתנור כ-10 דקות. האם זה מספיק זמן בהריון? 2. כתוב שהתאריך האחרון לשימוש הוא בעוד שנה- זה בסדר לשמור שינצלים במקפיא למשך שנה? מה זה שונה משניצלים שמכינים בבית מחזה עוף שנשמרים הרבה פחות?

1. ליתר ביטחון קחי עוד כמה דק ותוודאי שעשוי היטב בפנים ואין צבע ורוד. 2. בגלל שזה מוצר מעובד עם חומרים משמרים כנראה התוקף ארוך.

01/11/2023 | 19:31 | מאת: אורית

תודה, ברכיבים אין חומרים משמרים, אז לא ברור איך זה יכול להחזיק שנה? כמה זמן את ממליצה לשמור במקפיא?

ממליצה לפי התוקף שרשום בשקית.

מנהל פורום תזונה בהריון