חמאת בוטנים ועובש בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

29/10/2023 | 10:57 | מאת: ענבר

היי, שאלה שקצת קשה לענות עליה אני מניחה אבל באמת לא יודעת מה לעשות ומנסה להבין.. הכנתי כריך עם חמאת בוטנים בפיתה, אחרי שסיימתי ראיתי שעל הפיתה היה מעט נקודות בגוון צהבהב וזרקתי מתוך הנחה שזה עובש. השאלה היא אם חתיכתי עם הסכין את החלק החיצוני של הפיתה ואז הכנסתי את הסכין איתה מרחתי את החמאת בוטנים לכיס הפנימי של הפיתה (בו לא היה עובש) ואז שוב לצנצנת חמאת הבוטנים, כדאי לא להעיף את הצנצנת כולה מחשש לזיהום? מקווה שתהיה לך תשובה ותודה רבה מראש🙏🙏

תשמעי באמת קשה לי לענות. אם את בטוחה שמדובר בעובש אז עדיף לא לקחת סיכון.

מנהל פורום תזונה בהריון