סביבה נקיה בעת הכנת אוכל

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

28/10/2023 | 15:41 | מאת: מיכל

שלום, שבוע 24. אני כבר תקופה ארוכה נמנעת מסלמון כי עושה לי טעם מר בפה. בעלי מכין לעצמו סלמון קפוא וכאשר פותח את השקית, מפזר את כל תכולת הנוזלים של הדג בכיור, לרוב פותח את פתח הכיור ושופך הכל פנימה. הסברתי לו שזה לא סטרילי ושעדיף שיזרוק את עטיפת הדג עם המיצים מיד לפח אבל הוא עקשן מאוד. נאלצת עקב כך כל פעם להעביר מגבונים בכיור ולנקות . רציתי לברר עד כמה זה בטוח מה שהוא עושה?? ואיך להתנהל להבא? האם זה בסדר לשפוך את מיצי הדג לכיור אם מנקה אחכ? אם היו כלים בכיור שנגעו בנוזלי הדג ואני אחכ שוטפת עם סבון זה בסדר? האם לאחר מכן יש צורך להחליף סקוץ? לא מחוסנת לטוקסופלזמה וכל דבר מלחיץ אותי תודה

לא כדאי שהסקוצ יגע במיצי הדג. אפשר שישים לב ששופך את המיץ ישירות לתוך החור ולא בכלל חלל הכיור.

מנהל פורום תזונה בהריון