שאלה בנוגע לתוסף מגנזיום בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

25/10/2023 | 23:50 | מאת: אורית

לוקחת מולטי ויטמין (יש 125 מ״ג מגנזיום) רוצה לקחת גם תוסף מגנזיום של 520 מ״ג (זה הדבר היחיד שעוזר לי ביציאות) אשמח לדעת האם זה בסדר או שזה מינון שיכול להיות מסוכן?

תוסף מגנזיום לא מיועד לשור ביציאות . צריך לבחון איזה סוג ברזל את לוקחת , יש כאלו שיותר גומרים לעצירות ויש כאלו שפחות . בנוסף ממליצה לשים לב ששותה מספיק מים - 2-2.5 ליטר לפחות וצורכת סיבים תזונתיים ממקור ירקות פירות ודגנים מלאים.

26/10/2023 | 11:08 | מאת: אורית

קארין, תודה רבה. אשמח אבל לדעת האם זה מסוכן לקחת גם תוסף מגנזיום?

26/10/2023 | 20:26 | מאת: אורית

האם המינון הנוסף של 520 מ"ג מסוכן בצורה כלשהי?

זה לא מסוכן אבל לא לוקחים בהריון סתם ויטמינים שלא לצורך. אני לא מכירה את הרקע הרפואי והתזונתי שלך אז לא אוכל לייעץ לך ככה על נטילת תוספים .

מנהל פורום תזונה בהריון