שאלה בנוגע לירקות במקרר

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

22/10/2023 | 14:55 | מאת: שאלה

היי הכנתי היום סלט ושמתי במקרר. כמה ימים ניתן לשמור במקרר ולאכול? תודה רבה

הייתי שומרת עד 24 שעות. קחי בחשבון שויטמינים מתחמצנים כבר לאחר 15 דק במגע עם האוויר לכן כן יש חשיבות לאכול סלט טרי לאחר שנחתך.

22/10/2023 | 15:12 | מאת: אור

תודה רבה קארין. עד היום הייתי שומרת בערך ל-4 ימים, האם זה היה מסוכן בצורה כלשהי?

קשה לי לענות . מאמינה שאם הכל בסדר עד כה אז עם סיבה לדאגה.

22/10/2023 | 15:16 | מאת: אור

תודה, אני פשוט מנסה להבין, מלבד איבוד הערך של הויטמינים, מה יכול להוות סיכון בירקות שנשמרו לכמה ימים במקרר? התפתחות חיידקים?

כן יתכן . אבל שוב אני לא יודעת להגיד האם התפתחו וגם אם כן האם זה השפיע עליך או על העובר. אבל אם את מרגישה טוב אז מניחה שהכל בסדר.

מנהל פורום תזונה בהריון