שאלה בנוגע למיונז וביצים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

22/10/2023 | 12:48 | מאת: גילי

היי, מיונז בשקית של הלמנס, אומנם קנוי אמור להיות בסדר אבל ברכיבים כתוב חלמון ביצה 4%, על השקית כתוב ביצים מפוסטרות, האם זה מספיק? כי ממה שאני מבינה גם ביים מפוסטרות לא אוכלים חיות וכאן נשמע שפשוט השתמשו בחלמון הביצה.. רכיבים: שמן צמחי, מים, חלמון ביצה (4%), חומץ, מלח, סוכר, מייצבים (גואר גאם,קסנטן גאם) חומר משמר E200, מעכב חמצון E385, חומרי טעם וריח תודה

22/10/2023 | 15:58 | מאת: גילי

וגם-הבנתי שאם עומד בחוץ עדיף להימנע, אבל בסופר תמיד נמכר לא מקירור, האם הכוונה רק לאחרי פתיחה? ואז לשקיות אישיות אין בעצם משמעות? תודה

מיונז מקופסא בסופר אמור ליהיות מפוסטר ומותר. אחרי הפתיחה לשמור בקירור.

22/10/2023 | 22:31 | מאת: גילי

ולגבי הרכיבים של המיונז הספציפי? שכתוב שמכיל ביצים?

מנהל פורום תזונה בהריון