שאלה לגבי פירות בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

19/10/2023 | 17:28 | מאת: אריאל

היי קארין, אני בשבוע 20+5, אוכלת ביום 4 מנות פרי (מגוון מאוד). האם זה יותר מדי מבחינת סוכר? אוכלת כמובן גם את כל שאר הדברים המומלצים (ירקות, שיבולת, קטניות, דגים, בשר, מוצרי חלב וכו') אבל ממש אוהבת פירות ומעדיפה לאכול אותם מאשר דברים מתוקים ופחות מזינים... תודה רבה

באופן כללי 4 פירות זה קצת יותר מדי מבחינת כמות סוכר , השאלה גם אם יש סוכרים נוספים בתפריט והאם רמות הסוכר בדם תקינות אצלך בבדיקות הדם. אם הכל תקין הייתי ממליצה על2-3 מנות פרי בארוחות נפרדות ולא יחד, בשילוב מנת שומן כמו שקדים אגוזים טבעיים .

מנהל פורום תזונה בהריון