בשר והכנתו מהרגע שנקנה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

18/10/2023 | 19:26 | מאת: רומי

שלום, קניתי היום בשר ושמתי במקרר להכנת שניצלים. לא הקפאתי. שמתי במקרר משעה 12 ומאז עברו 7 שעות. האם להכין אותו היום? כמה זמן בשר מופשר יכול להיות במקרר?

עד להכין. אני לא יודעת כמה זמן היה מופשר לפני. מריך להגין עד 24 שעות כשמופשר.

19/10/2023 | 12:37 | מאת: רומי

מה הכוונה כמה זמן היה מופשר לפני? את מתכוונת לבשר שנקנה ישירות מהסופר? אני לא יכולה להכין כמויות בשר מהרגע שקונה ולכן מקפיאה. זה בסדר שאני מקפיאה ואז מפשירה במקרר 24 שעות? שאלה נוספת, כמה זמן בשר יכול להיות בהקפאה? אני ממש בלחץ

ברגע שאת קונה טרי מהסופר 2 אופציות : 1. לבשל ישר . 2. להקפיא ישר ואז לפני בישול הפשרה עד 24 שעות במקרר. במקפיא אפשר לשמור בדרכ חודש.

מנהל פורום תזונה בהריון