שניצל בהריון - האם כדאי לעשות משהו

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

18/10/2023 | 14:47 | מאת: אודליה

שלום, נמצאת אצל המשפחה לאור המצב. חמותי הכינה שניצלים מטוגנים שמהם אכלתי (את שלי קיבלתי אחרי טיגון אקסטרה). לחרדתי למרות הזהירות הבחנתי בחתיכת קטנה ושקופה באחד השניצלים שאכלתי (קרוב לפרורי הלחם). כמובן שלא אכלתי את החתיכה המדוברת. השאלה שלי האם בהנחה ו״פספסתי״ חתיכות אחרות -האם אני מסכנת את ההריון? אני שבוע 33. האם כדאי ליצור קשר עם רופא במצב כזה? האם יש צורך באיזה טיפול מניעתי? תודה!

18/10/2023 | 14:55 | מאת: לירי

אני גם בחרדות משניצלים ופרגיות. תמיד לא יוצא עשוי היטב ועש חלקים שמוותרת ולא אוכלת. מרגישה שמפתחת הפרעת אכילה:(. לא אוכלת יותר במסעדות ומפחדת לאכול אצל אחרים. אשמח להבין איך את מתנהלת

יכול ליהיות שזה חתיכת סחוס או משהו כזה. אם היה מטוגן היטב ניכר שאין סיבה לדאגה.

אוכל ביתי תמיד עדיף על מסעדות מבחינת בטיחות מזון בהריון. אין צורך להימנע מעוף ובשר, פשוט לוודא שבושל היטב .

מנהל פורום תזונה בהריון