לגבי אכילת הרינג בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

17/10/2023 | 11:20 | מאת: חיה

אני אכלתי לפני שבוע הרינג בשבוע 24 בערך ולא ידעתי שאסור לאכול בהריון האם זה בעיה? האם זה יכול לפגוע להעובר אני פשוט לחוצה עכשיו אני מאוד אשמח לתשובה וגם למה אסור לאכול הרינג בהריון למה זה גורם?

הרינג בדרכ מוגש כדג קר ויחסית נא ולכן אינו מומלץ, בשל תכולת חיידקים אפשרית. שימי לב לסימפטומים כמו חום, שלשול, הקאות , כאבי בטן וכו יכולה לעשות גם אולטרה סאונד כדי ליהיות רגועה . אם את מרגישה טוב והכל תקין מניחה שאין סיבה לדאגה.

17/10/2023 | 13:58 | מאת: חיה

היה לי קצת בחילות אבל לא משהו רציני וגם קצת שלשולים ואח"כ היה לי תור לסקירת מערכות והכל יצא תקין ב"ה

אז אם כבר עברת סקירה והכל תקין אז הכל תקין :)

מנהל פורום תזונה בהריון