שאלה בנוגע לקורנפלקס ספציפי

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

16/10/2023 | 13:06 | מאת: ליאורה

קורנפלקס שהרכיבים שלו: דגנים (66%) (קמח חיטה מלא (25%) (מכיל גלוטן), שיבולת שועל מלאה (23%) (מכיל גלוטן), סובין חיטה, קמח תירס), ממתיקים (מלטיטול, סוכרלוז) , חלבון סויה, עמילן חיטה, חומרי טעם וריח, מלח, חומר תפיחה (סודיום ביקרבונט), מעכב חמצון (תערובת טוקפרולים). האם פחות מומלץ בהריון?

פחות מומלץ ממתיקים מלאכותיים בהריון ו קורנפלקס הזה מכיל..

16/10/2023 | 17:08 | מאת: ליאורה

האם שיכיל סוכר על פני ממתיקים מלאכותיים?

כמובן שעדיף ללא סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים ועשוי מדגן מלא. אם אין לך סוכרת הריון או בעיות עם הסוכר אז יתכן ועדיף דגן מלא עם סוכר על פני ממתיק .

מנהל פורום תזונה בהריון