שאלה בנוגע לשתייה חמה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

14/10/2023 | 13:57 | מאת: שיר

איזה משקאות חמים ניתן לשתות בהריון ללא חשש לנזק?

קפה- יש הגבלה של עד 2 כוסות ליום במידה ולא צורכת מוצרים אחרים שמכילים קפאין. תה- 1-2 כוסות ליום אך לא חליטות וצמחים במים

14/10/2023 | 17:37 | מאת: שיר

תה שחור אין חשש? ומה לגבי תה ירוק לימונית לואיזה?

תה שחור מכיל 20 מג קפאין כוס קפה- 150 מג קפאין. מותר עד 300 מג קפאין ליום. אז יש לקחת בחשבון את סך הקפאין ליום שצורכת. תה - באופן כללי מותר עד 2 כוסות ליום, לא קשור רק לכמות הקפאין. יש בעיה עם צמחים וצמחי מרפא ולכן הרבה סוגים אסורים, גם לימונית לואיזה קמומיל נענע ועוד. ממליצה תה ירוק ללא קפאין- נגיעה קלה מאוד של התיון במים ולהוציא. עד 2 כוסות ליום.

מנהל פורום תזונה בהריון