האם בטוח לאכול את המזון?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

12/10/2023 | 10:31 | מאת: נועה

שלום, אני בהריון והייתי היום בסופר וקניתי דברים סגורים אבל גם קניתי ירקות ופירות שהיו חשופים. לאחר מכן שמתי לב שציפור עפה בסופר בעיקר על התקרה. מבינה שזה לא תקין מבחינה תבורואתית ולכן מעוניינת לדעת האם לוותר על הפירות והירקות בהנחה והציפור עלתה עליהם?? אילו מחלות יכולה להעביר? הבשר שקניתי היה סגור אבל אני לא יודעת אם אטמן אותו בסופר או שהגיע מוכן סגור

תצטרכי להפעיל כאן שיקול דעת של עצמך, לא אוכל לנחש האם הציפור העבירה צואה למוצרים. כנל לגבי טריות ואיכות הבשר- לשיקולך והחלטתם לפי ההיכרות שלך עם הסניף המוכר ורמת ההיגיינה של המקום.

מנהל פורום תזונה בהריון