אכילת גחנון במקירוגל בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

08/10/2023 | 21:47 | מאת: אנומימית

היי שלום אני ב"ה בהריון שבוע 11 ואכלתי גחנון של מעדנות שהוא כבר אפוי ואחת משיטת החימום שלו הייתה חימום במיקרוגל זה בסדר לאכול אותו אחרי שחומם במקירוגל או שפחות בטיחותי בהריון?

08/10/2023 | 22:10 | מאת: אנומימית

כאילו אני שואלת זאת כי חיממתי 7 דקות במיקרוגל כמו שרשום לפי ההוראות ומלמטה הוא לא היה כל כך חם ואז הכנסתי אחד שבחרתי למקירוגל לעוד דקה על בטוח והוא היה כבר חם ממש אז אם נגיד הזמן חימום לא היה מספיק לעומת מה שצריך להיות זה עדיין בסדר כי מצד אחד זה כבר מוצר שאפוי כבר

מנהל פורום תזונה בהריון