שאלה בנוגע להריון וקורנפלקס

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

05/10/2023 | 23:08 | מאת: דנה

האם בהריון מותר לאכול קורנפלקס שהרכיבים שלו: דגנים(קמח אורז, קמח חיטה מלא (מכיל גלוטן, קמח חיטה, תמצית לתת שעורה,(מכיל גלוטן), סוכר, אבקת קקאו, מלח, תערובת ויטמינים ומינרלים, חומרי טעם וריח, חומר תפיחה(סודיום ביקרובנט). 1. האם ניתן לאכול או שלא מומלץ? 2. זה מכיל אבקת קקאו-האם פחות מומלץ? 2. סודיום ביקרובנט- מסוכן?

מותר לאכול קורנפלקס מבחינת בטיחות מזון בהריון . מן הסתם מדובר בסוג של ממתק , מכיל סוכר, לא מומלץ באופן כללי לצרוך כמויות גבוהות של סוכר.

מנהל פורום תזונה בהריון