אכילת שניצל צ'ילי לא חם בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

05/10/2023 | 14:41 | מאת: אנומימית

היי אני שבוע 10+4 ב"ה ואכלתי שניצל צ'ילי של זוגלובק ואחרי שכבר סיימתי לאכול קלטתי שהוא לא היה מחומם מספיק ואכלתי 2 זה עלול להזיק לעובר חס וחלילה ?

05/10/2023 | 14:50 | מאת: אנומימית

ועוד משהו זה פרווה לא בשרי לא ציינתי את זה

השאלה אם זה היה מבושל היטב או לא. אם זה מוצר טבעוני אז מניחה שזה בסדר. אם הכיל ביתה ולא בושל היטב אז יותר בעייתי.

05/10/2023 | 18:09 | מאת: אנומימית

אלרגנים - מכיל: גלוטן חיטה, סויה אלרגנים - עלול להכיל: ביצים, שומשוםרכיבים: רכיבים: חלבונים צמחיים משוחזרים (61%) [מים, חלבון סויה], קמח חיטה (מכיל גלוטן), שמנים צמחיים, עמילנים, מייצבים (מתיל צלולוז, אשלגן כלוריד, נתרן אלגינט, גאם אראביק, גואר גאם), תבלינים (מכיל צ'ילי), מלח, סוכרים, שמרים, קמח אורז, חומרי טעם וריח, צבע מאכל (תמצית פפריקה), מעכב חימצון (תמצית רוזמרין), מלטודקסטרין, מווסתי חומציות (חומצה ציטרית, חומצה אסקורבית). אלה המרכיבים רשום שזה עלול להכיל ביצים

מניחה שזה בסדר. תוודאי פעם הבאה תמיד לבשל היטב.

מנהל פורום תזונה בהריון