טונה משימורים מה דעתך

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

30/09/2023 | 15:19 | מאת: לירון

היי, אני אוכלת בערך 4 קופסאות קטנות לשבוע של רין (אין לי מה לאכול ככ) כל קופסא מכילה 80 גרם (הבנתי שמותר עד 320 גרם בשבוע??). והיום אכלתי טונה ושמתי לב שהיו בה קצת חלקים אדומים. אני מפחדת שזה דם. אשמח להבין אם כאשר משמרים טונה משמידים את כל החיידקים? ובמידה ומדובר בדם, האם חלילה יכול להזיק להריון? תודה

מה זה רין? מותר בהריון 2-3 מנות דג לשבוע כשקופסא טונה נחשבת למנת דג. לא מומלץ לעבור 3 מנות לאור הכספית. אני לא מכירה שיש שאריות של דם בקופסאת שימורים, פעם הבאה אם יש לך ספק פשוט הימנעי מאכילה של המוצר.

מנהל פורום תזונה בהריון