אכלתי גבינה חמוצה:( מה עושים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

30/09/2023 | 09:58 | מאת: נועה

היי, הקוטג אמנם היה בצורף אבל לאחר שאכלתי רבע קופסא פתאום התחלתי להרגיש טעם חמוץ ואחרי שהרחתי באמת היה לגבינה טעם חמוץ. עכשיו אני ממש מפחדת וגם קראתי שיש בעיה ספציפית עם גבינת קוטג. למה זה חלילה עלול לגרום? ליסטריה? סלמונלה? לאילו תסמינים לשים לב?? אני ממש בחרדות

לא הבנתי, התאריך היה פג תוקף? אם את מפתחת תסמינים של שלשול/ כאבי בטן/ הקאות/ חום/ תסמינים אחרים- גשי להיבדק.

30/09/2023 | 15:24 | מאת: נועה

התאריך היה בתוקף, הקוטג היה חמוץ וכנראה מקולקל:(

אני לא יודעת להגיד מה בוודאות ההשפעה והאם היה מקולקל. שימי לב לתסמינים שרשמתי . אם מרגישה טוב והכל בסדר מניחה שאין סיבה לדאגה.

מנהל פורום תזונה בהריון