שאלה בנוגע לסוכר בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

27/09/2023 | 11:33 | מאת: דנה

בהרבה משקאות ומעדנים יש סוכר..כמו למשל אקטימל.. האם להמנע מהם בהריון? האם גם מוצר אחר ביום שמכיל סוכר לא מומלץ? אשמח לדעת מדוע זה נחשב לא מומלץ.. והאם עדיף ממתיקים אחרים על פני סוכר?

אין עדיפות לממתיקים מלאכותיים ואף מומלץ להימנע בהריון. אני לא יודעת מה הרקע הרפואי שלך ובאיזה שבוע והאם כבר בדקת העמסת סוכר לגילוי סוכרת הריון. בכל מקרה, עדיף להמעיט בדברי מתיקה וסוכרים פשוטים כחלק מתזונה בריאה ומאוזנת. כמובן שאם יש לך סוכרת הריון יש להימנע לחלוטין וליהיות במעקב דיאטנית בנושא.

מנהל פורום תזונה בהריון