מעדן שוקולד בזמן הריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

26/09/2023 | 23:48 | מאת: דנה

האם מותר כל יום לאכול מעדן שוקולד או שזה לא מומלץ בהריון? רכיבים: חלב (82%), חלבוני חלב (6.8%), סוכר, עמילן מעובד (E-1442), קקאו, חומרי טעם וריח, מווסת חומציות (E-450iii), מלח, מייצב (קרגינאן).

מלבד הסוכר אז אין בעיה. ממליצה לך לגוון ים יוגורטים טבעיים שמזינים יותר גם בתכולת החלבון וגם בחיידקי הפרוביוטיקה.

27/09/2023 | 10:00 | מאת: דנה

מה הכוונה שמזינים יותר גם בתכולת החלבון? האם הכוונה שיש הרבה חלבון?

יוגורט טבעי מכיל יותר חלבון, חיידקים פרוביוטיים ופחות סוכר ולכן מומלץ לצרוך יותר אותו על פני מעדני חלב ממותקים.

מנהל פורום תזונה בהריון