ספגטי בולונז עם בשר טחון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

24/09/2023 | 11:03 | מאת: שימרית

אני בשבוע 26 וכרגע לא בארץ. קר פה בלילה - מגיע ל8-9 מעלות מקסימום. אתמול בלילה בישלתי ספגטי בולונז עם בשר טחון וזה נשאר בחוץ בסיר בלי מכסה, יש לציין שחדר המטבח קר מאוד וללא חימום. על הבוקר קלטתי את זה והכנסתי למקרר לכלי סגור. השאלה אם יותר מאוחר זה בסדר לאכול את הבולונז הזה אחרי חימום כמו שצריך כמובן? תודה רבה

לא הייתי לוקחת סיכון אחרי לילה שלם בחוץ. כמובן שלא יכולה לדעת בוודאות אם התפתחו חיידקים או לא ואיזה.

מנהל פורום תזונה בהריון