התקף זלילה באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

24/09/2023 | 04:17 | מאת: יעל

היי טרימסטר שני ופעם ראשונה שהתעוררתי בלילה עם תחושת רעב גדולה. אכלתי 2 קוביות שוקולד וחלה בארבע לפנות בוקר מה שלא אופייני לי. רציתי לשאול מה עושות התנודות האלה להריון בהנחה והעובר רגיל לאכול בשעות מסויימות ולא באמצע הלילה

אם אין לך סוכרת הריון או סוכרת אז מקרה חד פעמי של אכילה בלילה היא לא עושה יותר מדי. באופן כללי תשתדלי כן לשמור על שינה רצופה, מציעה לך לאכול ארוחת לילה מסודרת ומאוזנת לפני בשינה , דווקא לא סוכרים , אלא פחמימה מורכבת עם שומן וזה יעזור לך למנוע רעב בחילה. דוגמא לארוחה/ פרוסת לחם/ 2-3 קרקר מקמח מלא עם טחינה/ אבוקדו/ גבינה , או גביע יוגורט טבעי ים חופן שקדים ואגוזים טבעיים ( לא קלוי וממולח) .

מנהל פורום תזונה בהריון