שימוש בסוויטאנגו בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

03/09/2023 | 18:47 | מאת: נועה

היי, האם ניתן בהריון להשתמש במוצרי סוויטאנגו (במקום בסוכר)? או שבכללי עדיף להימנע לגמרי מכל המוצרים הדיאטטיים? מתכוונת למשל לממרח קקאו שלהם, ממרח פיסטוק וכו', ולא לממתיק. תודה

03/09/2023 | 18:50 | מאת: נועה

מוסיפה בהמשך לשאלתי - המרכיבים שיש בממרח שוקולד סוויטאנגו למשל הם: סיבים תזונתיים, ממתיקים (אריתריטול, סטיביול גליקוזיד (המופק מצמח הסטיביה)), אגוזי לוז (16%), שמן חמניות, אבקת קקאו (6.6%), חמאת קקאו, מתחלב (לציטין סויה), מלח, חומרי טעם וריח.

מנהל פורום תזונה בהריון