חליטת אפרסק ופסיפלורה להכנת תה קר ללא קפאין

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

23/08/2023 | 15:55 | מאת: רותם

היי אני בשבוע 15 + 4 וקניתי אתמול חליטת אפרסק ופסיפלורה להכנת תה קר ללא קפאין שתעזור לי לשתות יותר מים (עקב הבחילות והקושי לשתות מים רגילים) היום חברה ראתה אותי שותה ואמרה לי שזה אסור ומסוכן לתינוק. לא ידעתי זאת אז נכנסתי ללחץ וניסיתי לבדוק באינטרנט מה רשום אך ראיתי שיש המון מידע סותר ברשת בקשר לאילו סוגי תה מותר אז ממש אשמח להבהרות ולעזרה. רכיבים הכתובים בגב האריזה: תפוח עץ, ורד הבר, היביסקוס, עלי סטיביה, חומרי טעם וריח (אפרסק, פסיפלורה), מווסת חומציות (חומצה ציטרית), אפרסק (0.1%), פסיפלורה (0.1%). תודה מראש!

אין לצרוך חליטות תה וחליטות צמחים בהריון. יכולה לסחוט לימון טרי למים כדי לעזור בשתייה להקלה בבחילות.

מנהל פורום תזונה בהריון