אבקת חלבון לנשים בהריון בתוספת חומצות אמינו

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

21/08/2023 | 10:00 | מאת: נעמי

התחלתי לצרוך על בסיס יומי אבקת חלבון שמשווקת לנשים בהריון שמועשרת בכולין וחומצות אמינו, האם זה בטוח לצרוך כל יום או שעדיף שלא? (קראתי עכשיו שחומצות אמינו לא כדאי בהריון)

מדוע צורכת אבקות חלבון? קל מאוד להגיע לדרישות החלבון דרך התזונה. לא ממליצה על תוספים כאלו ובטח אם לא קיבלת המלצה כחלק מתזונה שהותאמה לך עי דיאטנית קלינית.

23/08/2023 | 13:23 | מאת: נעמי

קניתי מולטיויטמין להריון מהחברה בשם ritual והם מוכרים בנוסף את האבקת חלבון שמתאימה להריון...חשבתי שזה לא יזיק כי נאמר לי שיש אבקות חלבון שמתאימות להריון ודווקא טוב לצרוך מספיק חלבון. לדעתך כדאי להפסיק לצרוך אותה? תודה https://ritual.com/uk/products/essential-protein-pregnancy-postpartum

אני לא יכולה לייעץ לך בלי שמכירה את הרקע והתזונה שלך. אין שום המלצה לתוספי חלבון חלבון בהריון ובמידה ולא קיבלת ייעוץ מדיאטנית ליטול את התוסף לא ממליצה לצרוך על דעת עצמך . כפי שכתבתי, קל מאוד לקבל כמות חלבון נדרשת דרך תזונה מאוזנת ומגוונת. אם את רוצה לוודא שאת צורכת את כל רכיבי התזונה הדרושים לך ממליצה ייעוץ אישי עם דיאטנית.

מנהל פורום תזונה בהריון