חוששת, סטייק שעבר תוקפו לפני 12 שעות

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

17/08/2023 | 13:39 | מאת: רינת

אני בשבוע 21, אכלתי היום סטייק שבעלי קנה טרי באריזה סגורה בסופר, ביקשתי ממנו איתו שיצלה אותו עד הסוף וול דאן ככה שיהיה מבושל לחלוטין. אחרי שאכלנו הוא אמר לי שראה על האריזה שהיה כתוב לשימוש עד ה16 לאוגוסט, כלומר אתמול! ושהוא בטוח במאה אחוז שזה בסדר לאכול את זה. האם יש סיבה לדאוג? איך אני יכולה לדעת?

הקפאתם קודם את הבשר ואז הפשרתם והכנתם? או שיש נקנה טרי והכנתם? בדרכ התאריך זה במידה והבשר נשאר טרי לפני הבישול ולא עבר קודם הקפאה.

18/08/2023 | 09:24 | מאת: רינת

לא לא הקפאנו והפשרנו זה היה טרי באריזה סגורה. האם זה מסוכן? מה כדאי לעשות?

מציעה לשים לב לתסמינים כמו שלשול, כאבי בטן, הקאות , חום. במידה ואת חוששת לכי להיבדק כדי שתיהי רגועה.

19/08/2023 | 05:50 | מאת: רינת

תודה, לא לא היה שום דבר כזה מרגישה מצוין. מתי צריכה להיבדק ובדיקה למה?

אם את מרגישה מצויין וחשה תנועות עובר זה סימן טוב. אני אומרת שרק אם את חוששת או מודאגת גשי לעשות אולטרה סאונד לראות שהכל בסדר.

מנהל פורום תזונה בהריון