צריכה של אלרגנים בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

15/08/2023 | 11:53 | מאת: ענבל

היי, אני סובלת מאסטמה של העור, הבנתי שבמקרים של מחלות כאלו עדיף להימנע מחמאת בוטנים מחשש לאלרגיה של התינוק בעתיד לבוטנים, האם זה נכון? והאם יש עוד אלרגנים שכדאי להימנע מהם במהלך ההריון? לדוגמא האם ניתן לאכול טחינה ואגוזים אחרים? אציין שאני ובן זוגי לא אלרגים לשום סוג מזון

מותר לאכול אלרגנים בהריון אלא אם את אלרגית כמובן לאותו אלרגן. אני לא מכירה קשר של חמאת בוטנים לאסטמה של העור, אולי כדאי להתייעץ עם רופא עור. באופן כללי חמאת בוטנים בגלל שהיא אלרגן חזק כן יש מקום לא להפריז בצריכה במהלך ההריון.

מנהל פורום תזונה בהריון