עייפות בהריון בשבוע 19

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

10/07/2022 | 12:42 | מאת: יולי

שלום טלי בת 38 שבוע 19+3, משקל 64 גובה 1.65 אני מרגישה נורא עייפה כבר כמה שבועות ופעולות קטנות כמו הליכה קשות לי ואני צרכה לנוח כל כמה מטרים.אני משתדלת לאכול בריא ארוחות מסודרות האם זה נורמלי להרגיש ככה? אני לוקחת ויטמינים להריון, ויטמין D, אולי להוסיף אומגה 3? תודה

קשה לי לתת לך תשובה מדוייקת. הריון לעיתים מלווה בעייפות, צריך לוודא שבדיקות הדם שלך תקינות ואין חסרים לרבות ברזל.. כמובן צריך לעשות הערכה תזונתית ולוודא שאת מקבלת את כל הדרישות התזונתיות בשלב זה של ההריון, אך זה אפשרי רק בייעוץ אישי .

מנהל פורום תזונה בהריון