קפה נטול בהריון - מותר?

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

26/05/2022 | 14:13 | מאת: 221122

שלום, אני בתחילת השליש השני ורציתי לשאול לגבי קפה נטול - במקומות רבים כתוב שמדובר במוצר לא בריא, האם מותר לצרוך אותו בהריון במתינות? (כוס קפה אחת לכל היותר ביום) הבנתי שתחליפי קפה מבוססי עולש גם הם אינם בטוחים בהריון (יכולים לגרום להתכווצויות ברחם) קפה רגיל אני לא שותה עוד מלפני ההריון עקב רגישות לקפאין, כך שזו לא אופציה. תודה!

אכן קפה נטול פחות מומלץ היות ועובר תהליך כימי, כך גם משקאות קפה על בסיס צמחים שאסורים בהריון. דעי שגם קפה נטול קפאין מכיל בדרכ 5% קפאין כך שאם את אלרגית לקפאין לא מומלץ לצריכה. אם את לא רגילה לשתות קפה / נטול , לא הייתי מתחילה בהריון..

26/05/2022 | 20:09 | מאת: 221122

תודה רבה על התשובה המהירה. לא אלרגית לקפה, פשוט רגישה, ועם נטול התסמינים לא מופיעים. אם הייתי רגילה לשתות נטול גם לפני ההריון, מותר כוס קפה נטול פה ושם? אם לא, האם יש תחליף שכן מותר? תודה רבה

יכולה עד כוס ליום. יש חברות שמייצרות נטול על בסיס מים ולא בצורה כימית. שווה לבדוק מול היצרן.

25/03/2024 | 11:52 | מאת: חן

היי במידה ואני מוצאת קפה נטול קפאין שלא עבר תהליך כימי אלא על ידי מים מותר לשתות?

אפשרי, 1 ביום

מנהל פורום תזונה בהריון